NAi Uitgevers
Boeken over architectuur, stedenbouw, landschap, etc. Boeken over beeldende kunst, fotografie, design, nieuwe media, etc. Tijdschriften over architectuur en kunst Zoeken / Fondslijst Bestellen Over ons

nai010 uitgevers, Rotterdam

nai010 uitgevers is de specialist in het uitgeven van boeken over architectuur, stedenbouw, ruimtelijke ordening, beeldende kunst, fotografie en vormgeving.

De ongeveer 50 publicaties per jaar ontwikkelen we op eigen initiatief of in samenwerking met organisaties als het Nederlands Architectuurinstituut, het Groninger Museum, het Stedelijk Museum Amsterdam, het Nederlands Fotomuseum, SKOR | Stichting Kunst en Openbare Ruimte, het Berlage Instituut, TU Delft en andere partners als architectenbureaus, woningbouwverenigingen en overheidsinstellingen.

Wereldwijd
Het grootste deel van de titels van nai010 uitgevers verschijnt zowel in het Nederlands als het Engels. Op deze manier kunnen we ook buiten Nederland een zo groot mogelijk publiek bereiken. Ook onze voor- en najaarscatalogus verschijnt in twee talen en wordt over de hele wereld verspreid.
nai010 uitgevers heeft de beschikking over een uitgebreid (inter) nationaal verkoop- en distributieapparaat. Regelmatig realiseren we publicaties in coproductie met buitenlandse uitgevers.

Uitgeverij en boekhandel
nai010 uitgevers is ruim vijftien jaar geleden ontstaan als publicatieafdeling van het Nederlands Architectuurinstituut, maar heeft sindsdien al snel een onafhankelijke positie verworven. De boekhandel in het Architectuurinstituut (www.naibooksellers.nl) wordt geëxploiteerd door nai010 uitgevers.

Onze doelgroep
Met onze publicaties richten we ons op architecten, stedenbouwkundigen, planologen, kunstenaars en vormgevers - werkzaam of nog in opleiding - en op een groeiende markt van geïnteresseerden. De publicaties onderscheiden zich door hun belang voor de doelgroepen en stimuleren met hun vernieuwende en interdisciplinaire karakter de actuele maatschappelijke en culturele discussie.

Kwaliteit
Kwaliteit is voor nai010 uitgevers het uitgangspunt. Onze boeken zijn het resultaat van een dynamisch samenspel tussen opdrachtgever, auteur, uitgever en ontwerper. Veel van onze boeken worden bekroond. Zo vielen wij al diverse malen in de prijzen bij de selectie van Best Verzorgde Boeken die jaarlijks wordt gemaakt door het CPNB, maar ook door de Stiftung Buchkunst uit Leipzig werden onze titels opgenomen in de categorie Best World Book Design.

> Vertegenwoordiging en distributie van nai010 uitgevers in binnen- en buitenland

Werkzaam bij nai010 uitgevers

NAi Uitgevers Mauritsweg 23, 3012 JR Rotterdam
Tel: 010 - 20 10 133, Fax: 010 - 20 10 130
info@nai010.com